DXN

A majdnem negyedszáz éves DXN!

De mit keresek én itt?

Bojtos Zoli, aki bele…, szóval Ő a DXN-s szponzorom, weboldalfejlesztőm és idestova 52 éve a barátom, ragaszkodott ahhoz, hogy a weboldal egyik része a DXN-ről szóljon. Több napot gondolkodtam azon – jó ez egy kicsit költői túlzás -, hogy mit is írjak erre a részre. Aztán úgy gondoltam, hogy kicsit írok arról, miért is választottam a DXN-t mint MLM céget. Hiszen világ életemben (túlzások nélkül mondhatom) irtóztam még a gondolatától is, hogy belépjek és másokat is erre bíztassak. Voltam és vagyok is más termékek tekintetében fogyasztó. Például van egy termékcsalád, melyet kisebb nagyobb kihagyásokkal 10 éve fogyasztok, de úgy, hogy még regisztrálni sem voltam hajlandó. Talán én vagyok az egyetlen balek, aki több száz ezer forintot kifizetett azért, mert nem akart MLM-ben még tag sem lenni. Most többen is felkaphatjátok a fejeteket és jogosan kérdezhetitek,  akkor meg most mééé? 🙂

Főleg, ha tovább megyek és azt is elárulom, hogy egy jól menő tréningcéget vezetek lassan 15 éve, a Tréning Centrum Magyarországot és annak vezetőjeként járom az országot. Erről bővebben itt olvashatsz: http://www.treningcentrum.hu.

Akkooo mossst miért kell váltani? Na, megint egy furcsaság. Ugyanis nincs váltás, maradok tréner és mellette elkezdek hálózatot építeni. Talán az alábbi három pont az, ami miatt én belevágtam ebbe az üzletbe.

Miért is vágtam ebbe bele?

1, Lassan 22 évvel ezelőtt kezdtem a tréneri pályámat és azt gondoltam itt az ideje, hogy kicsit másba is belekezdjek, megújuljak (ja amióta az MLM-mel foglalkozom a tréningek értékesítése is hatékonyabb lett, már megérte 🙂 ) és tanuljak valami újat!

2, Magamnak bevallhatom, hogy az egészségem is egyre fontosabb számomra, hisz ha még 80 évesen is szeretnék golfozni, akkor azt gondolom még, nem késő a testemet felkészíteni egy újabb 50 évre!

3, Ne legyek már olyan képmutató! Igen, a pénz is közrejátszik, hisz ha most belefektetek ebbe a hálózatépítésbe 5-10 évet, akkor egy igen csak látható összeg lesz havonta a számlámon, ami nem rossz a várható nyugdíjakhoz képest. SŐT, mivel ez örökölhető is, így a két lányom is profitálhat belőle, így RÁJUK is gondoltam, amikor belevágtam ebbe az üzletbe.

dxn

Már csak az a kérdés, miért is pont a DXN?

Talán ez a Zolinak köszönhető, hisz finoman már vagy két éve duruzsolja a fülembe, na, jó nem a fülembe, hanem a Facebookon, hogy DXN. Persze azért kicsit utána jártam a cégnek, na, jó én nem mentem el Malajziába, mint Kócsó Laci (Ő hozta be Európába a DXN üzletet) viszont több videót, honlapot tanulmányoztam a céggel és a termékekkel kapcsolatban. Sőt a ganodermával, spirulinával kapcsolatban a konkurencia több előadását is meghallgattam. Sajnos néhány előadása jobb, mint a miénk, viszont a termékek minőségében és árában nem veszik fel velünk a versenyt.

Ami miatt a DXN mellet döntöttem, az főleg a szakmai háttér és a közel 25 éves cégtapasztalat, valamint nem utolsó sorban dr. Lim és Kócsó Laci magával ragadó videós előadásai. Igen, itt elvesztem és magával ragadott a DXN életérzés (hű ezek a szavak olyan jól mutatnak így leírva, csak könyörgöm, még most azt ne kérdezzétek meg tőlem majd csak egy év múlva, hogy mi az :)) és belevágtam.

Ácsi, bocsánat még egy nagyon fontos dologról majdnem elfelejtkeztem. Utána néztem mit is jelent ez a rövidítés. Na, ez volt az a pillanat, amikor az utolsó akadékos gondolatom is tovagördült és a tettek vették át az irányítást. Remélem kellőképpen felcsigáztalak benneteket, és mielőtt páran a nagy izgalomtól megerősödve agyonnyomják azt a szegény egeret, amit most is a jobb kezükben tartanak, inkább elmondom, hogy mit is jelent a DXN és annak számomra a jelentése.

Mi a DXN jelentése?

A DXN a DEXIN rövidítése. A DEXIN egy kínai kifejezés, amely a következő jelentésekkel bír: megbízhatóság, becsületesség, erény.  Ezek olyan alapvető értékek, hogy nincs is mit magyarázni Nektek. Én azért megteszem, mert talán épp ezzel segítek valakinek, hogy csatlakozzon. 🙂

Na, nézzük meg, hogy külön-külön mit is jelentenek ezek a szavak és ami mögöttük van!

  1. Megbízhatóság

Idézet a Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:

Megbízhatóság (pszichometria)

A pszichológiai mérőeszköz egyik fontos pszichometriai mutatója a megbízhatóság (reliabilitás). A megbízhatóság azt mutatja meg, hogy az eszközünk mennyire konzisztensen méri, amit mérni kívánunk vele. Amennyiben a mérőeszköznek magas a megbízhatósága, nagyfokú következetességet és megismételhetőséget várhatunk tőle.”

A következetesség és megismételhetőség megtalálható volt a DXN megszületésénél is. Dr. Lim kutató orvos a DXN megalapítója hosszú évek alatt következetesen kutatta azokat a ganoderma fajtákat, amelyek a legtöbbet segítenek a sejtjeink megújulásában, és megalapította a világ legnagyobb ganoderma farmját. Ezt azért tette, hogy megismételhető legyen minden egyes termékben az a nagyon magas minőség, ami a DXN termékeit jellemzik.

Még mindig a megbízhatóság: a DXN azon kevés vállalatok egyike, aki megkapta az egyik legszigorúbb a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd’s Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

Pont. Ennyi. Aki ennél ma többet tud tenni a megbízhatóság szellemében azelőtt le a kalappal. 🙂

  1. Becsületesség

Itt a szinonima szótárt hoztam segítségül 🙂

“becsületesség” szinonimái: lojalitás, erkölcsösség, lelkiismeretesség, őszinteség, szavahihetőség, egyenesség, felelősségteljesség, sportszerűség, megingathatatlanság, megbízhatóság

A DXN pont így dolgozik. Amíg én ezt tapasztalom, addig én is ITT dolgozom remélhetőleg VELED együtt! 🙂 Ja, és itt a sok munkáért sok bevételed lesz, kevés munkáért kevés bevételed lesz. Minden tréningemen elhangzik ez a képzések elején: mindenki annyit visz haza, amennyit bele rak, oszt annyi. 🙂

Van olyan MLM cég ma Magyarországon, ahol a honlapon még azt sem tudod meg, mennyibe kerül a termék! Most mi van?! Gizi néni 3451 forintért adja, a Jóska bácsi meg 4000-ért??? Őrület! Nálunk a DXN-ben becsületesen le van írva melyik termék mennyibe kerül a törzsvásárlóknak és mennyibe kerül a fogyasztóknak, akik nem szeretnének belépni. Nagy fiúk, nagy lányok vannak kérem itten, mindenki el tudja dönteni, hogy mennyire ellensége saját pénztárcájának!

Ja, a becsületességről még annyit, hogy ha valaki elér egy szintet, amiből bevétele van és mondjuk, 120 évesen elhalálozik, hisz a DXN termékekkel sem lehet örök életet garantálni, akkor, mint egy lakást, autót úgy a DXN hálózatot is lehet örökölni! Na, ez egy ilyen cég! 🙂

  1. Erény

Újabb idézet a Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

„Az erény olyan magatartásban mutatkozik meg, amikor az embernek módja és hajlama van a bűnre, de mégsem vétkezik.”

 Platón négy sarkalatos erényt definiált, ezek az erkölcsi erények:

  • Igazságosság;
  • Mértékletesség;
  • Bátorság;
  • Bölcsesség.

Most akkor még belemenjek és magyarázzam el ezeket a szavakat is? Hű már kezd kifogyni a „ténta” a billentyűzetemből, (meg talán már unhattok is 🙂 ). Most mi legyen?

Mindezek a gyakorlatban

Megyünk tovább, hisz a DXN filozófiájában és munkájában a Platóni négy erény mind megtalálható. Igazságos jutalékrendszer, mérsékletesség, hisz a DXN-nél ahhoz, hogy a termékek olcsóbbak legyenek az elején nem ígérnek gyors meggazdagodást. Eredményes kitartó munkával hosszútávon tisztességes passzív jövedelmet biztosítanak. Igen kell bátorság, hogy belevágj életed nagy üzletébe. És természetesen kell bölcsesség, hogy mindenki annyi pénzt fektessen bele az elején, amennyit a saját anyagi helyzete megenged. Itt akár ötezer forint befektetett összeggel kapsz egy saját honlapot. Így akár személyesen, akár online el is kezdheted építeni a hálózatodat.

Könnyű a dolgod, mert arról még nem is beszéltem, hogy a ganodermát kávéba, teába és forró csokiba is belekeverte a cég. Így nincs olyan ember a földön, akit a három termék közül valamelyikkel meg ne tudnál kínálni! Na de ez már egy újabb sztori kezdete, hogy is fogjunk hozzá. 🙂 Erről majd később.

Mi tegyél most?

Igazán kitartó vagy kedves olvasó, ha eddig itt maradtál. Viszont így legalább megtudhattad, hogy miért is választottam a DXN-t, mint leendő sikereim helyszínét! A kitartásodért cserében, amennyiben még mindig olvasod e sorokat, a kérdéseiddel keress fel! Természetesen egy jó beszélgetés mellé a vendégem vagy egy kávéra is! 🙂

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, látogass el a weboldalamra www.immunerositokave.hu csatlakozz a csapatomhoz és válogass a termékek közül és legyél Te is DXN fan!

Summary
A DXN majdnem negyedszázad éves. De mit keresek én itt?
Article Name
A DXN majdnem negyedszázad éves. De mit keresek én itt?
Description
A DXN majdnem negyedszázad éves. De ki ez a cég, akinek már a neve is "megbízhatóságot", "becsületességet" jelent? És vajon tényleg az-e?
Author
error: Content is protected !!