Méregtelenítés

Méregtelenítés

és a DXN

Biztosan sokan hallottátok már azt a mondatot, hogy a “halál a vastagbélben kezdődik”.
Na többen most lapoznak tovább az oldalamról. 🙂 Azokat, akik maradnak viszont szeretném megnyugtatni, hogy nem élek trükkökkel. Nem sorolom fel előbb azokat a bajokat, amelyek ilyen olyan dolgokat csinálnak a beleinkkel, majd ezután előhúzom a csodaszert. Azt gondolom, akik eddig maradtak az olvasásnál azoknak újat nem tudnék és nem is akarnék a méregtelenítés témájában írni. Inkább szeretnélek megismertetni benneteket azokkal az “ételekkel”, amit a hétköznapokban is fogyasztunk és a segítségükkel méregteleníthetjük szervezetünket. Igen ételek hisz gombákról és algákról beszélek.

A pecsétviaszgomba

Az egyik ilyen gomba a ganoderma, azaz a pecsétviaszgomba. Ezt a gombát a Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű “gyógyszerek” közt szerepel, melyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Ugyanebben a műben 6 színváltozatát írják le, melyekről mára kiderült, hogy külön gombafajok.

méregtelenítés

A mesterségesen termesztett pecsétviaszgomba

A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk. Számtalan pozitív hatása van az emberi szervezetre, viszont kicsit kalandozzunk vissza testünk méregtelenítésére. Ebből a gombafajtából is nem mindegy milyen minőségű és korú gombát fogyasztunk. Klinikai kutatások során kimutatták, hogy a 90 napos szüretelésű ganoderma gombáknak van a legnagyobb méregtelenítő hatásuk. Ezt a méregtelenítést úgy végzi el, hogy behatol a méreganyaggal telített sejtekbe és kitakarítja onnan a méreganyagot. Azt most nem taglalnám, hogy a méreganyag milyen úton távozik a szervezetünkből. Inkább leírom, hogy ezt a gombafajtát tartalmazza a DXN Ganoderma RG kapszulája.

A spirulina alga

Másik étel amit javaslok fogyasztásra amennyiben méregteleníteni szeretnéd a testedet az a Földünk talán legtöbb hatóanyagával rendelkező tápláléka a spirulina alga. Mintegy 4000 vitális anyag található benne, amely számtalan lehetőséget biztosít az immunrendszerünk erősítésére. Most megint csak szorítkozzunk a méregtelenítés témakörére, és gyorsan feledjük is el, hogy a NASA az űrutazások alkalmával előszeretettel tesz spirulinát az űrhajósok étel tubusába! Gondolom nem véletlenül. Kutatások alapján kijelenthetjük, hogy a spirulina segíti az emésztést és a bélműködést. Legyőzi még azon káros baktériumokat is mint a coli vagy a candida gomba. Ebben saját megtapasztalásom is van, mert amióta a táplálkozásomba beépítettem a spirulinát, azóta helyreállt az emésztésem. Persze messziről jött ember azt mond, amit akar. Csak javasolni tudom, hogy próbáld ki a DXN spirulinával készült termékeit és tapasztald meg azok több tucat előnyét az egészségedre vonatkozóan. A legmeggyőzőbb úgyis a saját tapasztalat, sőt ha őszinte akarok lenni, csak az számít. 🙂 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, látogass el a weboldalamra www.immunerositokave.hu és válogass s termékek közül! Legyél Te is egész….

Summary
Méregtelenítés és a DXN. Ha meg akarod ismerni a legjobbat
Article Name
Méregtelenítés és a DXN. Ha meg akarod ismerni a legjobbat
Description
Méregtelenítés a legerősebb természetes gyógynövénnyel, ami nem is növény, hanem gomba. A pecsétviaszgomba igazi alternatíva lehet neked is.
Author
error: Content is protected !!